Aanbod


Met HorseNature help ik je graag op weg in jouw groeitraject.

Wie dat wil, kan ZELF alvast AAN DE SLAG gaan:

  • Met het E-BOEK “Kom in Beweging” begeleid ik je stap voor stap in je reflecties rond een eigen gekozen vraag of thema. Het boekje staat vol concrete tips en aan de hand van voorbeeldjes uit de coaching sessies met de paarden, geef ik je inspiratie en help ik je op weg.
  • In mijn maandelijkse NIEUWSBRIEF deel ik met jou de nieuwste inzichten rond coaching. Ik bezorg je ook telkens een kleine activiteit waar je zelf mee aan de slag kan en deel mijn beste tips met jou.

Daarnaast nodig ik je graag uit voor een KENNISMAKING met mezelf en de paardjes bij HorseNature (Deinze):

  • INDIVIDUEEL Kennismakingsgesprek: Dit is een individueel moment waarbij jij jouw verwachtingen/vraag kan vertellen en ik mijn methode toelicht. We leren elkaar kennen en ontdekken zo hoe ik jou vooruit kan helpen op je pad. Een individueel kennismakingsgesprek duurt maximum een half uur en gebeurt bij voorkeur in persoon, ter plaatse bij HorseNature. Indien gewenst kan aansluitend een eerste sessie voorzien worden, dat bespaart je een verplaatsing en dan kan je meteen aan de slag! Neem nu contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.
  • IN GROEP Groepsinitiatie: Hierbij kom je samen met andere geïnteresseerden naar HorseNature. Je ontdekt op een ontspannen manier wie ik ben, hoe coachen met behulp van paarden werkt, welk soort vragen/thema’s zoal aan bod kunnen komen en hoe alles praktisch in zijn werk gaat. Er wordt ook ruim tijd voorzien voor vragen en we gaan ook aan de slag met een activiteit bij de paarden, zodat je zelf kan ervaren wat deze aanpak je kan brengen. Benieuwd? Hier vind je de beschikbare data en alle informatie om je in te schrijven. Door de huidige corona-maatregelen gaan initiaties beperkt door en dit enkel in kleine groep (max. 3 deelnemers) en volledig in de buitenlucht.

Zoek je BEGELEIDING bij je eigen vraag of thema? Dan kan dit zowel individueel als in groep:

INDIVIDUELE SESSIE: We plannen een individueel moment om met je vraag aan de slag te gaan. De duurtijd van een sessie is variabel, dit hangt af van je thema en hoe snel bepaalde zaken in beweging kunnen komen. De sessie duurt maximum 1h15 minuten. Neem nu contact op om een individuele sessie te plannen.

INDIVIDUEEL TRAJECT: Het gebeurt dat er met je initiële vraag/thema verschillende zaken samenhangen, die je graag verder wil exploreren. Of soms herken je een terugkerend patroon in verschillende domeinen van je leven (bijvoorbeeld moeilijk je grenzen aangeven) en wil je dit eens grondig aanpakken. Dan is het waardevol om een bondig en krachtig traject in te stappen, waarbij we in een aantal sessies de verschillende aspecten rond je thema in beweging brengen. In overleg bepalen we samen de best passende aanpak (zoals het aantal sessies, de thema’s/vragen waarmee we werken, de snelheid waarmee sessies elkaar opvolgen etc.). Neem nu contact op om een individueel traject te bespreken.

WORKSHOPREEKS IN GROEP: Opgelet: momenteel staan de meeste workshopreeksen in groep on-hold wegens de corona-maatregelen. Enkel de activiteit in bubbel kan momenteel doorgaan.

Heb je interesse in een onderwerp van de groepsworkshops? Contacteer me even om je interesse te laten weten. Dan kijk ik samen met jou of we dit in de tussentijd tijdens een individuele sessie kunnen opnemen, tot de maatregelen voldoende soepel zijn om terug groepjes toe te laten.