Groepsinitiatie


Geregeld organiseer ik een initiatie in groep. Deze mini-workshop laat je op een laagdrempelige manier kennismaken met coaching met behulp van paarden. Tijdens deze 2,5 uur durende ervaring krijg je de kans om de kracht en magie van coaching met behulp van paarden te ervaren!

We komen samen in een klein groepje (slechts jij en 2 andere deelnemers tijdens deze corona-tijden), we organiseren dit volledig buiten en er is een zee aan ruimte om de afstandsregels te kunnen respecteren, zodat iedereen op een ontspannen manier kan genieten en ontdekken.

Tijdens deze mini-workshop ontdek je ‘aan den lijve’ wat coaching met behulp van paarden voor jou kan betekenen. Je krijgt de kans om in interactie te gaan met de paardjes en te ervaren wat er bij jou op dit moment leeft. Het helpt je ontdekken hoe coachen met behulp van paarden jou kan vooruit helpen in je zoektocht en of het voldoet aan je verwachtingen.

Uiteraard nemen we ook ruim de tijd om het proces te omschrijven, toeichting te geven bij de aanpak, praktische informatie te delen en al je vragen te beantwoorden.

Jouw investering bedraagt 45 EUR (indien je nadien een individuele sessie of traject boekt, wordt dit bedrag verrekend). Inschrijven kan met een eenvoudig mailtje naar Tine@HorseNature.be Je ontvangt dan een bevestigingsmailtje met alle praktische informatie. Vermeld in je mailtje zeker je voorkeursdatum, ik laat je dan per kerende weten of daar nog ruimte is.

Locatie is bij HorseNature: Molenweg 1, 9800 Gottem (Deinze)

Eerstvolgende data:

  • Zondag 28 februari – 13h30 tot 16h – VOLZET
  • Zondag 28 maart – 13h30 tot 16h
  • Zondag 2 mei – 13h30 tot 16h

Ter info: In het kader van vertrouwelijkheid worden tijdens een groepsinitiatie individuele thema’s niet “uitgecoacht”. We bespreken natuurlijk je vraag en ervaring, maar duiken nog niet in de diepte om te onderzoeken wat er onderliggend speelt en hoe je ermee aan de slag kan, daarvoor dient een individuele sessie. Het opzet, zo samen met een groep van onbekenden, leent zich daar ook minder toe om in de diepte te gaan op persoonlijke onderwerpen. De initiatie laat je ontdekken hoe het is om met de paarden aan de slag te gaan, zodat je kan ervaren wat het met je doet. Het is een laagdrempelige manier om de aanpak te leren kennen en zelf te ervaren.

Lukt het je niet op één van deze data of verkies je een individueel kennismakingsgesprek? Contacteer me en we maken een afspraak.