Individueel – Kennismakingsgesprek


Benieuwd wat coaching met paarden voor jou kan betekenen? Zin om eraan te beginnen, maar toch nog een beetje koudwatervrees? Of zie je het helemaal zitten, maar mis je nog wat concrete informatie? Contacteer me en we plannen een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in.

Je komt dan langs bij HorseNature (in Deinze), krijgt kans om de plek te leren kennen en mezelf en de paardjes te ontmoeten. In een ontspannen kader geef ik wat uitleg bij het coachen met paarden. Je krijgt onder meer antwoorden op vragen zoals:

  • Heb je ervaring nodig met paarden of moet je kunnen rijden? (neen en neen)
  • Wat doet een coach eigenlijk en wat is het verschil met therapie?
  • Hoe  verloopt een coaching sessie met paarden en wat wordt er van mij als deelnemer verwacht?
  • Wat brengt een coaching sessie mij? Wat mag ik verwachten als resultaat?
  • Wat zijn de voorwaarden? Hoe kan ik een afspraak maken?

Tijdens een persoonlijke kennismaking kan jij ook vertellen over het thema/de vragen die je bezighouden. En zo kijken we samen wat ik en de paarden voor jou kunnen betekenen. Een kennismakingsgesprek duurt maximaal een half uur en vindt best plaats bij HorseNature in Deinze, zodat je echt de sfeer kan opsnuiven.

Kom je graag eens langs? Contacteer me dan nu om een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek te plannen. Indien je aansluitend graag aan de slag wil met een individuele sessie, vermeld dat dan even in je berichtje of aan de telefoon, dan voorzie ik voldoende tijd in mijn agenda.