Workshop – Bubbelverbinding


Heb je het gehad met niets kunnen doen als gevolg van alle maatregelen? Geen activiteiten, geen uitstapjes, niet op restaurant of café, geen feestjes, vrienden op bezoek of gewoon samen op stap gaan naar je favoriete stad… Je vraagt je af wat je uiteindelijk wel nog kan!

Ik bied daarom een leuk, ontspannen alternatief aan, de workshop Bubbelverbinding bij HorseNature!

Wat mag je verwachten? Jullie worden verwelkomd in de buitenlucht bij HorseNature en na het uitleggen van een aantal ‘basisregels’ (met voldoende aandacht voor veiligheid), kunnen jullie meteen de bak in bij de paardjes. Daar krijgen jullie een leuke opdracht, waarbij jullie als bubbel samen zullen moeten werken om het een goed resultaat te komen. Je krijgt materiaal tot jouw beschikking en de paardjes werken ongetwijfeld graag mee (of net helemaal niet ;-)) We nemen tijdens de workshop ook tijd om even stil te staan bij wat er allemaal gebeurt en wat dit met je doet, zo is het nog leerzaam ook. Maar het doel van deze workshop blijft vooral: dat jij samen met je bubbel even ontspannen plezier kan beleven en alle zorgen kan vergeten!

Voor wie: Je kan deze workshop boeken voor je bubbel. Concreet wil dit zeggen: alle personen die samen onder hetzelfde dak wonen of max. 3 deelnemers als jullie op verschillende plekken wonen.

Locatie: Deze workshop vindt plaats bij HorseNature: Molenweg 1, 9800 Gottem (Deinze)

Jouw investering: Jullie betalen als bubbel 90 EUR voor een workshop van 2 uur. Indien jullie met 3 deelnemers zijn, betalen jullie dus elk 30 EUR. Je kan de workshop boeken door een mailtje te sturen met je contactgegevens naar Tine@HorseNature.be en dan contacteer ik je om een geschikte datum te plannen.

En misschien nog even voor de duidelijkheid

  • Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden om plezier te hebben tijdens deze workshop. Zonder ervaring is het misschien zelfs nog leuker om te ontdekken wat de paarden allemaal in hun mars hebben!
  • Ik ben tijdens de gehele workshop aanwezig als begeleider en sta mee in voor de veiligheid van de deelnemers. Ik vraag daarom wel om steeds mijn aanwijzingen op te volgen.
  • De workshop vindt buiten plaats dus voorzie geschikt schoeisel dat tegen wat modder kan en kleed je aangepast aan het weer. Schoenen wisselen kan gerust hier ter plaatse.
  • Ik zorg mee voor een corona-veilige omgeving door het dragen van een mondmasker en het houden van afstand tegenover je bubbel. Ik zorg er ook voor dat alle materiaal ontsmet/gewassen is, zodat je het veilig kan gebruiken. En de paarden, die krijgen gelukkig geen corona 🙂