Zelf aan de slag


Met HorseNature help ik je graag op weg in jouw groeitraject.

Voor sommige is de stap naar het zoeken van begeleiding meteen een grote, daar hangt tenslotte vanalles mee samen. Alsof je dan moet toegeven dat er iets niet zo goed lukt. En dat je er alleen misschien niet zomaar uit geraakt. En dat je hulp kan gebruiken. E dat je het allemaal een niet meer weet of ziet… Dat is echt wel een stap.

Hoewel ik dat toch ook anders zie. De stap zetten naar hulp, is geen teken van zwakte en heeft niets te maken met ‘het niet zelf kunnen’. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat iedereen alles in zich draagt om met zijn/haar problemen en uitdagingen om te gaan. Alleen… we zitten er soms zo dicht op, we staan er echt middenin, zonder afstand, zonder perspectief. En dat maakt het moeilijk om een uitweg te zien. De stap zetten naar een coach is eigenlijk vooral een teken dat je beseft dat er iets is dat je hindert en ook dat het anders kan. En dat een coach je op weg kan helpen, waardoor je die oplossing net iets makkelijker vindt, je het iets helderder kan zien wat er allemaal speelt en hoe je ermee om kan gaan.

Ben je nog niet klaar om die stap te zetten? Zoek je liever nog even hoe je het zelf kan aanpakken? Dat is helemaal prima. Hieronder reik ik je een aantal zaken aan die je op weg kunnen helpen op je eigen pad. Ik hoop dat deze tools je inspiratie en waardevolle inzichten brengen!

Wil je ZELF AAN DE SLAG gaan:

  • Met het E-BOEK “Kom in Beweging” begeleid ik je stap voor stap in je reflecties rond een eigen gekozen vraag of thema. Het boekje staat vol concrete tips en aan de hand van voorbeeldjes uit de coaching sessies met de paarden, geef ik je inspiratie en help ik je op weg.
  • In mijn maandelijkse NIEUWSBRIEF deel ik met jou de nieuwste inzichten rond coaching. Ik bezorg je ook telkens een kleine activiteit waar je zelf mee aan de slag kan en deel mijn beste tips met jou.

Ga je graag eens aan de slag met de paarden? Benieuwd hoe een coaching sessie met behulp van paarden in z’n werk gaat? Contacteer me en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.