E-boek “Kom in Beweging”


Wil je graag zelf aan de slag gaan? Dan is mijn gratis e-boek “Kom in Beweging” waarschijnlijk iets voor jou…

Dit e-boek heb ik speciaal geschreven om je te helpen je goede voornemens, intenties, wensen en doelen in de praktijk te brengen. Daarbij focus ik voornamelijk op het eerste stapje in het proces, het duidelijk krijgen van je doel. Want in beweging komen, dat lukt pas als je een idee hebt waar naartoe.

In het gratis e-boek lees je meer over:

  1. Kiezen van een thema/onderwerp waarmee je aan de slag wil
  2. Terugkerende thema’s
  3. Duidelijk stellen van je doel
  4. Een stapje vooruit

Daarbij krijg je zowel inzichten aangereikt, als concrete activiteiten die je zelf kan uitproberen en ook extra tips om het nog leuker te maken. Daarnaast lees je in het e-boek ook het verhaal van ‘Anne’ (dit is niet haar echte naam natuurlijk) en hoe zij met haar thema aan de slag ging bij HorseNature. Het voorbeeld helpt je begrijpen hoe ik werk tijdens een individuele sessie met de paarden. Haar verhaal en dat van anderen kan je ook hier op de site nalezen.

Hou er daarbij rekening mee dat er geen ‘blauwdruk’ bestaat van een coaching sessie met behulp van paarden, omdat iedereen anders is en elke vraag anders is. Tijdens een individuele sessie gaan we aan de slag op basis van jouw specifieke vraag, dus de aanpak wordt aangepast aan wat jij nodig hebt.

Maar de eerste stap, het duidelijk krijgen van je doel, dat is wel eentje die we altijd moeten nemen. Want met een onduidelijk doel zal je niet veel bereiken in een coaching sessie. En dat is erg jammer van jouw tijd en van die van mij. Als je het dan toch vastpakt, laten we het dan de moeite waard maken!

Klaar om aan de slag te gaan?  

Ik wens je veel inspiratie en waardevolle inzichten toe!

Snuif je ook graag eens de sfeer op ter plaatse bij HorseNature? Contacteer me dan om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.