Begeleiding – Individueel


Wil je graag met een thema of vraag aan de slag? Dan kan je bij HorseNature terecht voor individuele begeleiding. Dit kan zowel tijdens een eenmalige/losse sessie als tijdens een bondig en krachtig traject waarbij verschillende aspecten van een thema aangepakt worden. Klik door naar de betreffende begeleiding om alles in detail te kunnen nalezen.

  • INDIVIDUELE SESSIEWe plannen een individueel moment om met je vraag aan de slag te gaan. De duurtijd van een sessie is variabel, dit hangt af van je thema en hoe snel bepaalde zaken in beweging kunnen komen. De sessie duurt maximum 1h15 minuten. Neem nu contact op om een individuele sessie te plannen.
  • INDIVIDUEEL TRAJECT: Het gebeurt dat er met je initiële vraag/thema verschillende zaken samenhangen, die je graag verder wil exploreren. Of soms herken je een terugkerend patroon in verschillende domeinen van je leven (bijvoorbeeld moeilijk je grenzen aangeven) en wil je dit eens grondig aanpakken. Dan is het waardevol om een bondig en krachtig traject in te stappen, waarbij we in een aantal sessies de verschillende aspecten rond je thema in beweging brengen. In overleg bepalen we samen de best passende aanpak (zoals het aantal sessies, de thema’s/vragen waarmee we werken, de snelheid waarmee sessies elkaar opvolgen etc.). Neem nu contact op om een individueel traject te bespreken.