Individuele Sessie


Een individuele sessie, wat kan ik daarvan verwachten?

Wel op die vraag (en vele andere) geef ik je graag een antwoord tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hier schets ik graag even verloop van een individuele coaching sessie.

  • We zorgen er bj de start van de sessie samen voor dat je een duidelijk doel hebt voor de sessie. We formuleren die als een vraag. Want zonder doel kunnen wij wel lekker vanalles bespreken en uitproberen, maar dat brengt je dan toch niet veel verder. Vaak blijkt dit al een hele uitdaging, want waar gaat het eingelijk echt om voor jou?
  • Eenmaal onze focus duidelijk, ga je aan de slag met een activiteit bij de paarden. Daarbij werken we steeds naast de paarden (we rijden dus niet). De activiteit is afgestemd op je vraag en zorgt ervoor dat je kan ervaren hoe je met je thema omgaat, wat wel werkt en wat minder.
  • We bespreken je ervaring en ik help je met coachende vragen en feedback om je te helpen om je eigen inzichten te formuleren
  • En tenslotte kan je terug even ervaren als je dat wil, samen met je nieuwe inzichten onder de arm!
  • We ronden af met een vertaalslag naar de realiteit: wat neem je mee uit je ervaring bij HorseNature en hoe kan je dat toepassen in je leven?

De duurtijd van een individuele sessie is variabel, dit hangt af van je thema en hoe snel bepaalde zaken in beweging kunnen komen. De sessie duurt maximum 1h15 minuten

Jouw investering voor een individuele sessie bedraagt 85 EUR. Je kan die eenvoudig boeken door een mailtje te sturen naar Tine@HorseNature.be

Ken je mij en mijn aanpak nog niet? Dan zal ik je eerst uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien je dat wenst, kunnen we meteen aansluitend een individuele sessie plannen, zodat je jou maar één keer moet verplaatsen.

Vind je het toch allemaal wat spannend? Dan kan je op een laagdrempelige manier en in een klein groepje (max 3 deelnemers) kennis maken met coachen met behulp van paarden en zelf ervaren wat het met je doet tijdens een groepsinitiatie. Hier kan je meer lezen over de groepsinitiatie en vind je ook de data.