Verhalen


Benieuwd naar hoe dat nu allemaal in de praktijk in zijn werk gaat, zo een coaching sessie met paarden? Dan lees je hieronder een aantal voorbeelden uit de praktijk van HorseNature.

De voorbeelden worden zo waarheidsgetrouw mogelijk weergegeven en zijn gebaseerd op echte gesprekken met coachees bij HorseNature. Uiteraard zijn alle voorbeelden anoniem gemaakt (met gebruik van fictieve namen en het aanpassen van de context) en daarnaast zijn ze ook ingekort, samengevat en soms samengevoegd (vb: 2 gelijkaardige vragen worden in 1 verhaal geïntegreerd).

De voorbeelden helpen je vooral begrijpen hoe ik werk in een coaching sessie en wat je zelf kan verwachten als je een coaching sessie boekt.

Hou er daarbij rekening mee dat er geen ‘blauwdruk’ bestaat van een coaching sessie met paarden, omdat iedereen anders is en elke vraag anders is. We gaan aan de slag op basis van jouw specifieke vraag, dus de aanpak wordt aangepast aan wat er nodig is. Aan wat jij nodig hebt om tot inzicht te komen en een stapje verder te kunnen in je leerproces.

Lees de volgende verhalen:

  • Het verhaal van Anne (zij komt ook voor in mijn E-boek “Kom in Beweging”) – Anne komt naar HorseNature met een heel arsenaal aan vragen
  • Het verhaal van Kobe die zich afvraagt hoe hij verder moet met zijn loopbaan
  • Her verhaal van Lieze die zich afvraagt waarom mensen over haar grenzen gaan
  • Het verhaal van Elvira die gefrustreerd raakt door de bemoeienissen van haar schoonmoeder
  • Het verhaal van Nadine die zich afvraagt waarom mensen er niet zijn als zij ze nodig heeft

Holler Box