Kennismaking


Voor we met een individuele sessie aan de slag gaan, vind ik het belangrijk dat we elkaar kunnen ontmoeten. Het geeft je de kans om mij en de paardjes te leren kennen. Op die manier kan je mijn manier van werken ontdekken en kan je al je vragen stellen. We nemen ook de tijd om je eigen vraag/thema te bespreken en stemmen af hoe ik jou vooruit kan helpen op je pad. Bij voorkeur gebeurt een kennismaking in persoon bij HorseNature, zodat je echt de sfeer ter plaatse kan opsnuiven (en die paardjes ruiken zo lekker!).

Is de verplaatsing voor jou nogal groot of moeilijker te organiseren? Dan kunnen we altijd tijd plannen aansluitend aan de kennismaking om reeds met een individuele sessie aan de slag te gaan. Op die manier kan je meteen vooruitgang boeken en hoef je niet tweemaal de verplaatsing te maken.

Een kennismaking met Tine en de paardjes bij HorseNature kan individueel tijdens een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Hier lees je daar meer over en kan je contact opnemen om een gesprek te plannen.

Een kennismaking kan ook in (kleine) groep tijdens een groepsinitiatie bij Horsenature. Dit is eigenlijk een mini-workshop van 2 uur waarbij we ook reeds aan de slag gaan met een activiteit bij de paarden. Daarover lees je meer op deze pagina.